PERUS

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).
Etusivu > Jalustat > PERUS

PERUS

Kiilakiinnitteinen perustus pihavaloille, liikennemerkeille ja autolämmitystolpille.

PERUS-tuote on kartiomainen jalusta, johon pylväs kiinnitetään kumikiiloilla. Tuotteeseen kuuluu myös säänkestävä juurikumi, joka estää sade- ja roiskeveden pääsyn jalustaan. PERUS-8 jalustassa on muovinen kaapeliaukko 110 millimetriä. PIKE, PERUS-5 ja PERUS-7 malleissa pylväs kiinnitetään kartiokumilla ja niissä tilava maakaapeliaukko jalustan pohjassa tai sivuilla.

Tuotteen kestävyys ja asentajaystävällisyys ovat olleet johtotähtinä tuotekehityksessä. Uusi automatisoitu tuotantolinja ja tehokkaat tuotantotavat takaavat entistä tasalaatuisemmat ja mittatarkat tuotteet.

Yksi merkittävistä uudistuksista on muotoiltu muovinen kaapeliaukko (110 mm), jonka ansiosta maakaapelin suojaputki voidaan liittää suoraan jalustaan ilman väliosia. Tämä mahdollistaa kaapelia suojaavan, esteettömän ja nopean läpiviennin.

  • TeräsB500 ja A500HW
  • Betoni K40 XF3 ja kaikki seosaineet CE-merkittyjä.
  • FI-Sertifikaatti
  • Pidätetään oikeudet teknisiin muutoksiin.

Tekniset tiedot