SJR

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).
Etusivu > Jalustat > SJR

SJR

Säätöruuvikiinnitteinen perustus metallipylväille, mastoille, liikennevaloille ja opasteille.

Kartiomainen betonijalusta on varustettu ruostumattomalla säätö-/kiinnitysruuvimekanismilla. Toimitukseen kuuluu säänkestävä juurikumi, joka estää sade- ja roiskeveden pääsyn jalustaan. Jalustan muovinen kaapeliaukko on halkaisijaltaan 110 millimetriä.

Korkealaatuiset pylväsjalustat täyttävät Liikenneviraston uusimmat, yleiset laatuvaatimukset. Tuotteen kestävyys ja asentajaystävällisyys ovat olleet johtotähtinä tuotekehityksessä. Uusi automatisoitu tuotantolinja ja tehokkaat tuotantotavat takaavat entistä tasalaatuisemmat ja mittatarkat tuotteet.

Yksi merkittävistä uudistuksista on muotoiltu muovinen kaapeliaukko (110 mm), jonka ansiosta maakaapelin suojaputki voidaan liittää suoraan jalustaan ilman väliosia. Tämä mahdollistaa kaapelia suojaavan, esteettömän ja nopean läpiviennin.

  • TeräsB500 ja A500HW
  • Betoni K40 XF3 ja kaikki seosaineet CE-merkittyjä.
  • FI-Sertifikaatti
  • Kaikissa tämän sivun SJR-jalustoissa on muovinen kaapeliaukko.
  • JÄLKIVALU: Asennusvaiheessa masto säädetään suoraan säätöruuvien avulla. Masto kiinnitetään jalustaan täyttämällä upotusaukko juotosbetonimassalla. Ei juurikumia.
  • Pidätetään oikeudet teknisiin muutoksiin.

Tekniset tiedot