Pintakäsittely

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).
Etusivu > Pintakäsittely
Pylväiden pintakäsittely

Pintakäsittely

Tarjoamme erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja, joilla lisätään tuotteiden käyttöikää ja näyttävyyttä. Tutustu esitteeseen.

Sinkitys

Erinomainen pinnoite, kun tuote halutaan suojata korroosiolta. Se on myös hyvä pohja maalaukselle.

Märkämaalaus

Edullinen ja kestävä maalaustapa varsinkin erittäin pitkille kappaleille. Maalivaihtoehtoina on 1-kerros polyuretaani (rasitusluokka C2-C3) tai epoksi + polyuretaani (rasitusluokka C4-C5).

Jauhemaalaus

Ympäristöystävällinen, tehokas ja edullinen maalaustapa. Jauhemaalatulla pinnalla on hyvä korroosionkesto ja joustavan kalvon ansiosta se kestää hyvin myös kolhuja.

Plascoat-maalaus

Sopii erittäin hyvin kohteisiin, joissa vaaditaan kovaa kulutuksen kestoa. Joustavan ja kovan pintansa ansiosta se kestää erittäin hyvin mekaanista rasitusta.

Ecocoat-maalaus

Suosittelemme kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Ecocoatilla on erittäin hyvä korroosionkesto jopa C5-rasitusluokassa. Ecocoat on myös ympäristöystävällinen ja VOC-vapaa.

Anti-Poster -käsittely

Antaa suojaa ei-toivottuja tarroja ja julisteita vastaan. Pintakäsittelyn perustana on kirkas nestemäinen polyuretaaniakrylaatti. Pylvään pinta jää käsittelyn jälkeen karheaksi jolloin julisteet ja tarrat eivät tartu pintaan. Kirkkaan pinnoitteen ansiosta pylvään ulkonäkö pysyy tasaisena. Pinnoitus takaa pylväälle pitkän elinkaaren.

Kalvopinnoite

Huipputason nykyaikainen painotekniikka. Kalvo asennetaan yhdessä polyesteri pulverimaalin kanssa pylvääseen ja se imeytyy täysin pylvääseen, kun pylväs kuumennetaan 200° C lämpötilaan. Kalvo kiinnittyy saumattomasti pylvääseen ja luo tehokkaan suojan sekä upean ulkonäön pylväälle. Kalvopinnoitettujen pylväiden ulkonäössä vain mielikuvitus on rajana. Toteutamme pinnoitukset toiveiden mukaisin kuvin ja kuvioin.