Turvallista tiennäyttöä vuodesta 1968

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).
Etusivu > Turvallista tiennäyttöä vuodesta 1968

Turvallista tiennäyttöä vuodesta 1968

Sähkö-Jokinen on Suomen johtava ulkovalaistustuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Liiketoimintamme ytimenä ovat törmäysturvalliset valaisinpylväät ja niihin soveltuvat korkealaatuiset betonijalustat. Innovatiivinen tuotesuunnittelu ja modernin tekniikan hyödyntäminen ovat tehneet meistäalan edelläkävijän.

Pääkonttori ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Satakunnan Noormarkussa. 

Perheyritys ja historia

Missiona turvallisuus, arvona perhe

Sähkö-Jokinen Oy:n toiminta alkoi vuonna 1968 yhden miehen asennusyrityksenä. Lupaavan kasvun myötä perustaja, sähköteknikko Antti Jokinen laajensi toimintaa tievalourakointiin. Kokemusten perusteella Antti Jokinen kehitti valaisinpylväälle oman jalustan, jossa oli ainutlaatuinen kiinnitystekniikka. Jalustatuotanto aloitettiin Noormarkussa vuonna 1982.

Perheyrityksen laajettua ja kasvettua 20 vuotta, siirtyivät Antti Jokisen lapset yrityksen vetovastuuseen. Törmäysturvallisten valaisinpylväiden kehitystyö alkoi vuonna 1992. Uuden innovaation ensimmäinen kappale valmistettiin omalla tehtaalla vuonna 1994. Ulkomaan vienti käynnistyi jo muutamaa vuotta myöhemmin.

Tänä päivänä Sähkö-Jokinen tunnetaan merkittävänä ja luotettavana valaisinmasto- ja valaisinpylvästoimittajana. Kymmenet tuhannet KAPU® pylväät valaisevat ja lisäävät turvallisuutta ympäri Eurooppaa.

Tuotekehitys ja tuotanto

Tielläliikkujan turvallisuus ja uudet innovaatiot ovat alusta asti kantaneet meitä eteenpäin. Johtotähtinämme ovat tuotteen kestävyys ja asentajaystävällisyys.

Laadun varmistamiseksi valmistamme kaikki tuotteemme omassa tuotantolaitoksessamme Satakunnan Noormarkussa. Automatisoitu tuotantolinja ja tehokkaat tuotantotavat takaavat tasalaatuiset ja mittatarkat tuotteet.

Käytössämme on ISO 9001:2000 -laatujärjestelmä. Lisäksi KAPU® tuoteperhe on oikeutettu käyttämään CE-merkintää, joka takaa tuotteille asetettujen laatuvaatimusten täyttymisen.

Patentilla suojaa

Tuotteillamme ja tuotantomenetelmillämme on useita patentteja. Törmäystilanteissa joustavat tai väistyvät valaisinpylväät ovat tehneet meistä markkinajohtajan. Myös jalustojen muoviset, muotoillut kaapeliaukot ovat syntyneet Sähkö-Jokisen oman tuotekehitystoiminnan tuloksena.