Turvapylväät säästävät henkiä ja rahaa

×

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).
Etusivu > Turvapylväät säästävät henkiä ja rahaa

Turvapylväät säästävät henkiä ja rahaa

Mallista riippuen KAPU® valaisinpylväs joko väistyy ajoneuvon törmätessä siihen tai taipuu sen edessä pysäyttäen ajoneuvon turvallisesti. Tähän mennessä yli tuhanteen KAPU® pylvääseen on törmätty ilman vakavia seuraamuksia.

Vanhan tievalaistuksen uusiminen KAPU® pylväillä säästää monin eri tavoin. Uuden valaistuksen hoitokustannukset alenevat yli 30% ja tömäyksistä yhteiskunnalle aiheutuvat kustannukset yli 80%. Rahassa mitattuna investointi maksaa itsensä takaisin jo 4 vuodessa. Suoraan laskettavissa olevien kustannussäästöjen rinnalla KAPU pylväillä on mittaamaton arvo liikennekuolemien ja vakavien loukkaantumisten ehkäisemisessä.

Erään KAPU® pylvääseen törmänneen kommentti on paljon puhuva:

Sanat eivät riitä ilmaisemaan kiitollisuuttani näiden innovatiivisten tuotteiden suunnittelijoille. Heidän ansiostaan kävelin kolaripaikalta pois omin jaloin. Toivon, että kokemukseni rohkaisee törmäysturvallisten pylväiden käytön lisäämistä entisestään, jotta kaikki tielläliikkujat pääsisivät määränpäähänsä myös tulevaisuudessa. Minun kohdallani kävi hyvin - olen elossa kertomassa tarinani!

Vaatimustenmukaisuus

KAPU® turvapylväälle on myönnetty CE-merkki

Sertifiointi- ja laaduntarkastusorganisaatio Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt CE merkin käyttöoikeuden Sähkö - Jokinen Oy: n valmistamalle KAPU® valaisinpylväälle.

EY-vaatimuksenmukaisuustodistuksella vahvistetaan, että kaikki ominaisuudet ja vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen liittyvät ehdot, jotka on esitetty standardin SFS EN 40-5 liitteessä ZA, on täytetty, ja että tuote täyttää kaikki sovellettavat vaatimukset.

CE-merkintä on eurooppalainen tuotehyväksyntämenettely, joka mahdollistaa tuotteiden vapaan liikkumisen Euroopan alueella.