SJR

×

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).

SJR

Ett fundament med justerskruvsinfästning för metallstolpar, master, trafikljus och infomärken.

Det konformade betongfundamentet är utrustat med en rostfri juster-/fästskruvsmekanism. Leveransen inkluderar ett väderbeständigt tätningsgummi som hindrar regn- och stänkvatten från att komma in i fundamentet. Fundamentets kabelöppning av plast har en diameter på 110 mm.

De högklassiga stolpfundamenten uppfyller Trafikverkets senaste allmänna kvalitetskrav. Produktens hållbarhet och enkel montering har utgjort ledstjärnorna inom produktutvecklingen. En ny automatiserad produktionslinje och effektiva produktionsmetoder garanterar produkter av ännu jämnare kvalitet och med exakta mått.

En av de viktigaste nyheterna är den formade kabelöppningen av plast (110 mm), med hjälp av vilken jordkabelns skyddsrör kan anslutas direkt till fundamentet utan några mellandelar. Detta möjliggör en hinderfri och snabb genomföring som skyddar kabeln.

  • StålB500 och A500HW
  • Betong K40 XF3 och alla legeringsämnen är CE-märkta.
  • FI-Certifikat
  • Alla SJR-fundament på den här sidan är försedda med kabelöppningar av plast.
  • EFTERGJUTNING: I monteringsskedet justeras masten rak med hjälp av justerskruvar. Masten fästs vid fundamentet genom att fylla insänkningsöppningen med rinnande betongmassa. Inget tätningsgummi.
  • Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Produkternas tekniska data