STANDARD

×

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).
Första sidan > Fundament > STANDARD

STANDARD

Kilinfästat fundament för lyktstolpar, trafikmärken och stolpar för motorvärmare.

STANDARD-produkten är ett konformat fundament i vilket stolpen fästs med gummikilar. Produkten inkluderar även ett väderbeständigt tätningsgummi som hindrar regn- och stänkvatten från att komma in i fundamentet. Fundamentet STANDARD-8 är försett med en kabelöppning av plast, 110 mm. I modellerna PIKE; STANDARD-5 och STANDARD-7 fästs stolpen med kongummi försett med en rymlig öppning för jordkabel, antingen i fundamentets botten eller på sidorna.

Produktens hållbarhet och enkel montering har utgjort ledstjärnorna inom produktutvecklingen. En ny automatiserad produktionslinje och effektiva produktionsmetoder garanterar produkter av ännu jämnare kvalitet och med exakta mått.

En av de viktigaste nyheterna är den formade kabelöppningen av plast (110 mm), med hjälp av vilken jordkabelns skyddsrör kan anslutas direkt till fundamentet utan några mellandelar. Detta möjliggör en hinderfri och snabb genomföring som skyddar kabeln.

  • StålB500 och A500HW
  • Betong K40 XF3 och alla legeringsämnen är CE-märkta.
  • FI-Certifikat
  • Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Produkternas tekniska data