Ytbehandling

×

Felmeddelande

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (rad 579 av /home/u47022/public_html/includes/menu.inc).
Första sidan > Ytbehandling
Pylväiden pintakäsittely

Ytbehandling

Vi erbjuder olika ytbehandlingsalternativ vilka ger produkterna längre livslängd och ett vackrare utseende. Läs vår broschyr.

Förzinkning

En utmärkt ytbeläggning när man vill skydda produkten mot korrosion. Fungerar även utmärkt som grund för målning.

Våtmålning

En förmånlig och hållbar målningsmetod, särskilt för mycket långa arbetsstycken. Målningsalternativen är ett lager polyuretan (belastningsklass C2-C3) eller epoxy + polyuretan (belastningsklass C4-C5).

Pulverlackering

Ett miljövänligt, effektivt och förmånligt alternativ. En pulverlackerad yta är mycket korrosionsbeständig och tack vare den elastiska lackytan är den även mycket stöttålig.

Plastcoat-målning

Lämpar sig utmärkt för objekt som kräver hög stöthärdighet. Tack vare den elastiska och hårda ytan tål den även synnerligen väl mekanisk belastning.

Ecocoat-målning

Rekommenderas för de mest krävande förhållandena. Ecocoat är mycket korrosionshärdigt, även i belastningsklassen C5. Ecocoat är även miljövänligt och VOC-fritt.

Anti-Poster-behandling

Skyddar mot oönskade dekaler och affischer. Grunden för ytbehandlingen utgörs av klar, flytande polyuretanakrylat. Efter behandlingen förblir stolpens yta sträv och då fastnar dekaler och affischer inte på ytan. Tack vare den klara ytbeläggningen förblir stolpens utseende jämnt. Ytbeläggningen säkerställer en lång livslängd för stolpen.

Filmbeläggning

En modern tryckteknik av toppkvalitet. Filmen monteras tillsammans med pulverlacket av polyester på stolpen och den absorberas helt in i stolpen när denna hettas upp till 200° C. Filmen fäster sömlöst på stolpen och ger stolpen ett effektivt skydd och ett vackert utseende. Endast fantasin sätter gränser vad gäller utseendet på en filmbelagd stolpe. Vi utför beläggningarna enligt de motiv och mönster du önskar.